New pattern for Ekelund

Posted on August 11, 2014 |

Aster_Linda_Svensson_Edevint Aster2_Linda_Svensson_Edevint Jag är stolt över att presentera ytterligare en höstblomma som jag designat för Ekelund. Aster finns som kökshandduk, kudde, löpare och pläd. Denna veckan går Formex av stapel i Stockholm och på onsdag och torsdag finns jag i Ekelunds monter på att svara på frågor och berätta mer om mina mönster. Besök mig och Ekelund i monter A08:10.

Se mer av mitt samarbete med Ekelund.

——————————————–

I am proud to present another fall flower that I have designed for Ekelund. Aster is available as kitchen towel, pillow, table cloth and blanket. This week Formex is arranged in Stockholm and on wednesday and thursday I will be in Ekelund’s booth to answer questions and tell you more about my patterns. Visit me and Ekelund at booth A08:10.

Read more about my collaboration with Ekelund.